De keiharde waarheid over afvallen met spectaculaire afvalpillen!

Ze zijn er letterlijk in alle soorten en maten. Het is alleen altijd maar de vraag of ze werken ja of nee. De reden dat je op deze pagina terechtkomt is omdat jij opzoek bent naar afvalpillen die werken. Maar heb je er wel eens over nagedacht om eerst eens andere dingen aandacht te geven? Ben jij zwaarder geworden door het eten van teveel afslankpillen? Precies, je raad al een klein beetje waar we naartoe willen en dat is jouw voedingspatroon. We zeggen hier niet dat alle dieetpillen niet werken, maar dat de focus er niet in eerste instantie op moet liggen.

Wil je toch niet langer wachten en meer weten over pillen om mee af te vallen?

Bekijk dan dit artikel eens over afvalpillen: https://degezondekeuze.nl/afslankpillen/

Obsessie voor afvalpillen groeit

Het is wel een opwaartse trend waarbij mensen steeds sneller en makkelijker proberen gewicht te verliezen. Niet gek, maar wel opmerkelijk dat ze dan te vaak in de verkeerde hulpmiddelen geloven. Er hoeft maar een fabrikant te komen met een paar leuke kreten en ze gaan als warme broodjes over de toonbank. Doe wat meer onderzoek en daarbij weet je zelf ook wel dat het soms ook wat moeite kost om snel af te vallen, maar dan bereik je ook echt wat.

hoe-gezond-zijn-dieetpillen

Wat moet een afvalpil doen?

Afvalpillen moet eigenlijk een ondersteuning zijn om je net wat extra’s te bieden in moeilijk tijden waarin je wilt afvallen. Veel van deze pillen voldoen hier helaas niet aan. Er zijn bepaalde pillen die ervoor zorgen dat je ververbranding omhoog gaat en dit zijn de pillen die je wilt gebruiken. Alle andere kun je beter laten staan en we laten je zien waarom.

Jammer goed gebeurd er dit in de praktijk

Want wat er werkelijk gebeurd is dat ze veel goedgelovigen vaak voor een tijdje laten afvallen. Een tijdelijk effect waarbij je in korte tijd wat kwijtraakt, maar daarna weer zwaarder worden. Zonder goede begeleiding, kennis, of voeding gaat afvallen heel lastig worden. Afvallen doe je niet met een paar pilletjes, het probleem ligt veel dieper. Meestal hebben afvalpillen die je overal ziet opduiken de volgende uitwerkingen.

Vochtafdrijving in de eerste week

Veel pillen laten je vocht afdrijven op een razendsnelle manier. Hierbij moet je denken aan meerdere kilo’s in de eerste week(en). Dit is een schijneffect. Je gaat weer vocht aan komen en je lichaam zal dit automatisch reguleren. Je schiet er dan per saldo ook niks mee op. Andere vormen van afvalpillen bevatten vaak voedingsvezels (minder snel honger), cafeïne (slechts een piepklein effect op je stofwisseling), of een mix van vitamines / mineralen / aminozuren die zorgen voor een betere vetverbranding (deze kunnen wel ondersteunen, maar zijn erg schaars) …ook eetlustremmers komen nog te vaak voor. Die zorgen dan alleen maar weer voor onderdrukking van je honger, wat ook niet echt helpt. Kies dan ook wijs.

Flinke schommelingen in gewicht na afvalpillen

Omdat de basis van afvallen vaak wordt overgeslagen is de kans groot dat je in een jojo effect terechtkomt. Kort en snel vet verbranden maar daarna weer aankomen doordat het ontbreekt aan een gezond voedingspatroon. Begin bij de basis en kijk dan pas naar afslankpillen.

Pijn in je portemonnee

De meeste pillen zijn duur. Zogenaamd moeten het wonderproducten voorstellen en daarom dan ook geel veel geld kosten. Potjes van tegen de 100 euro en dit meerdere malen is dan ook geen uitzondering. Zo ben je meestal veel geld kwijt, maar geen opgeslagen lichaamsvet. Werkt het dan is het nog niet eens zo’n punt, maar je blijft lijnen op deze manier en dus ook een mooie bron van inkomsten voor malavide fabrikanten. Pas daarom goed op!

Nog steeds ongezond eten en drinken

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen …voeding, voeding, voeding. Dit is de belangrijkste aanpak om af te vallen. Eten en drinken zonder foute koolhydraten, onbewerkte producten gebruiken, veel variëren in alles en daarbij meer sporten. Alles wat je nodig hebt voor een mooi lichaam.

Wat kun je beter doen?

Het volgen van een koolhydraatarm dieet is een goed idee. Maar ook het Paleo dieet, Dash dieet of eiwitdieet zijn goede opties. Zorg ervoor dat je ervan leert, want uiteindelijk moet je het zelf gaan doen met de kennis die je opdoet. Na het dieet blijf je zo ook mooi op gewicht. Weten wat je eet en drinkt en hierop alles aanpassen is het succes achter afvallen. Gebruik afvalpillen echt puur alleen ter aanvulling en vreet en zuip er niet op los, want dan zullen deze pillen ook niet veel effect hebben.

Eindwoord

Afvallen heeft niet veel te maken met welke afslankpillen je neemt, maar meer of je ze inneemt met cola of water. Eten en drinken is het belangrijkste waar je mee moet beginnen. De rest volgt vanzelf. Voel je wel iets voor pillen, maak dan een bewuste keuze. En gooi geen geld over de balk aan producten die het niet waard zijn.